DKV Euro Service: communiqués de presse & nouvelles

DKV Euro Service: communiqués de presse & nouvelles

31.03.2021 arrière communiqué de presse

DKV sluit partnership met Stichting Members’ Benefits

Lidbedrijven van de bij Stichting Members’ Benefits (SMB) aangesloten werkgevers- en brancheverenigingen kunnen vanaf heden gebruik maken van de tankpassen en diensten van mobiliteitsserviceprovider DKV.

SMB en DKV tekenden afgelopen week de contracten om dit partnership officieel te maken. De tankpassen van DKV bieden naast brandstof voor onderweg, tegen gunstige tarieven, ook diverse andere producten en services. Zo kun je met de DKV CARD ook aan de auto gerelateerde shopartikelen kopen, en gebruiken maken van geselecteerde carwashes.

Met een ruim dekkend netwerk van 2.800 tankstations in Nederland, is er altijd een tankstation in de buurt waar de DKV CARD bruikbaar is. In Europa is DKV aangesloten bij 63.000 stations. De DKV CARD +CHARGE, die ook beschikbaar is voor leden van SMB, is bovendien ook geschikt voor elektrisch laden bij duizenden openbare en private laadpunten. Zelfs bij een laadpunt thuis.

Stichting Members’ Benefits regelt en onderhoudt de voordeelregelingen van in totaal vijftien verschillende werkgevers- en brancheverenigingen uit verschillende markten en industrieën. Daarnaast bouwt en onderhoudt zij de ledenvoordeel websites voor deze verenigingen en ondersteunt de communicatie met nieuwsbrieven en magazines. De aangesloten verenigingen behartigen de belangen van zo’n 10.000 bedrijven en in totaal ongeveer een half miljoen werknemers. Members’ Benefits is een initiatief van FME, de ondernemersorganisatie voor de technologische industrie. FME is één van de vijftien verenigingen die gebruikmaakt van haar ledenvoordeel programma.

De stichting heeft door haar schaalgrootte flinke kortingen kunnen bedingen bij zo’n 30 leveranciers van verschillende goederen en diensten. Naast DKV zijn ook gerenommeerde bedrijven als Aon, Adecco, DHL, Lyreco, Zilveren Kruis en Ziggo Zakelijk bij de stichting aangesloten.

Dennis Versteeg, Account Manager bij DKV: “In oktober vorig jaar gingen wij met Stichting Members’ Benefits in gesprek om te zien wat we voor elkaar konden betekenen. Dat leidde al snel tot deze mooie samenwerking, omdat we ontdekten dat we beide dezelfde doelen nastreven. Beide partijen willen het ondernemers zo gemakkelijk mogelijk maken en deze ondernemers van zoveel mogelijk voordelen voorzien. Dat maakt een heel natuurlijke match.”

Marc de Wild, Stichting Members’ Benefits: “We bedienen een grote variëteit aan bedrijven, maar er zijn een aantal thema’s die hen allemaal raken. Kosten besparen, liquide blijven in deze onzekere tijden en tegelijkertijd verduurzamen. DKV helpt de lidbedrijven met kortingen en administratie, wat ook winst in efficiëntie oplevert. Maar ook het btw-vrij tanken en het duurzaamheidsaspect is voor ons heel aantrekkelijk. Met de DKV CARD +CHARGE kunnen de lidbedrijven ook elektrisch opladen, en dat zal in de toekomst alleen maar belangrijker worden.”

________________________________________