DKV Euro Service: communiqués de presse & nouvelles

DKV Euro Service: communiqués de presse & nouvelles

11.05.2021 arrière communiqué de presse

DKV servicenetwerk Spanje uitgebreid met Cepsa-stations

Service provider DKV Mobility breidt zijn servicenetwerk in Spanje uit met 704 Cepsa-tankstations

Service provider DKV Mobility breidt zijn servicenetwerk in Spanje uit met 704 Cepsa-tankstations. 44 van deze stations liggen langs de voornaamste transitoroutes en zijn speciaal uitgerust voor trucks. Ze zijn bijvoorbeeld te vinden aan de nationale wegen langs de Middellandse-zeekust, de grens met Portugal en de verkeersknooppunten Irún en La Jonquera bij de Franse grens. De overige 660 stations liggen in stedelijke regio’s. Met het aansluiten van de Cepsa-stations groeit het servicenetwerk van DKV in Spanje uit tot circa 4.500 stations.

“We zijn erg tevreden over de opname van de Cepsa-stations in ons netwerk,“ zegt Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services bij DKV Mobility. “Cepsa staat bekend om zijn kwaliteitsoplossingen voor brandstofverzorging voor wegvervoer met trucks en personenauto’s. Ook staan de uitstekend gelegen stations bekend om hun grote variatie producten en service.“

“We zijn heel blij met onze nieuwe partnership met DKV, één van de meest prominente service providers voor bedrijfsmobiliteit door heel Europa,“ voegt Javier López-Aranguren, directeur sales en betaalmiddelen voor de bedrijfssector bij Cepsa hieraan toe. “Verder kijken we uit naar een jarenlange samenwerking met DKV in Spanje omdat we nu ook klanten met een DKV Card de beste service kunnen bieden.

Dankzij zijn partnership met Cepsa kan DKV zijn klanten in Spanje nu een nog aantrekkelijker servicenetwerk bieden. Cepsa-truckstations zijn uitstekend toegerust op de eisen en behoeften van de vervoerder. Naast voordelige brandstof en snelle service met hogedrukpompen hebben ze voor het nationaal en internationaal vervoer ruime parkeergelegenheid voor rustpauzes. De aangesloten Cepsa-stations zijn inmiddels geactiveerd en te vinden met de DKV app en de gratis routeplanner DKV MAPS.