DKV Euro Service: communiqués de presse & nouvelles

DKV Euro Service: communiqués de presse & nouvelles

19.05.2021 arrière communiqué de presse

DKV investeert in Nederlandse start-up Route42

Mobility serviceprovider zet vaart achter digitalisatie in de transportsector door samenwerking met transport intelligence platform

DKV breidt z’n digitale samenwerking verder uit en investeert in de Nederlandse start-up Route42. Het intelligente transportplatform van Route42 biedt klanten in de logistieke sector een hardware-onafhankelijk telematicasysteem voor fleet management. Data van chauffeurs worden digitaal gevisualiseerd, opgeslagen en geëvalueerd.

“Dankzij de strategische samenwerking met Route42 kunnen we, met onze klanten en partners, de razendsnelle digitalisering van de mobiliteitssector succesvol vormgeven“, zegt Marco van Kalleveen, CEO bij DKV.

“Route42 en DKV hebben een gezamenlijke toekomstvisie over de ontwikkeling van datamanagement in de transportsector. Wij zijn zeer verheugd over deze samenwerking.“

DKV ging al eerder een samenwerking aan met de Oostenrijkse start-up Styletronic en het Duitse betaalplatform PACE. DKV wil een van de internationale marktleiders worden op het gebied van digitalisering in de transportsector.