DKV Euro Service: communiqués de presse & nouvelles

DKV Euro Service: communiqués de presse & nouvelles

22.09.2021 arrière communiqué de presse

Samenwerking DKV Mobility en Moveri

Mobility service provider vergroot servicenetwerk Zwitserland met 320 stations

De Europese service provider DKV Mobility werkt vanaf nu ook samen met het Zwitserse Moveri AG. Met de 320 bijgekomen servicestations hebben de klanten van DKV Mobility nu de beschikking over in totaal ruim 1000 Zwitserse stations nabij de Duitse en Franse grens. Moveri behoort tot Volare Group en exploiteert diverse merkstations waaronder Ruedi Rüssel, Miniprix en Shell. Van deze 320 stations zijn 61 Ruedi Rüssel, Miniprix en Shellstations ook toegankelijk voor truckverkeer; de overige stations zijn speciaal ingericht voor lichte (bedrijfs)voertuigen. De stations (Ruedi Rüssel en Miniprix) liggen geografisch gunstig verspreid over het hele middenwesten van Zwitserland.

“DKV Mobility is trots op zijn samenwerking met een gerenommeerde exploitant als Moveri,” beaamt Sven Mehringer, algemeen directeur Energy & Vehicle Services bij DKV. “Met deze uitbreiding hebben onze klanten nu de beschikking over een nog aantrekkelijker netwerk van meer dan 1000 Zwitserse servicestations.”

En Christoph Lötscher, CEO Moveri AG, in aanvulling hierop: “Dag in dag uit doen duizenden klanten door heel Zwitserland graag hun voordeel met de lage tankprijzen van de 320 Ruedi-Rüssel en Miniprix stations. We zijn dan ook blij dat we nu ook de klanten van DKV van ons netwerk kunnen laten profiteren.”

De nieuw-aangesloten servicestations staan nu al ter beschikking en ze zijn vindbaar in de DKV APP en DKV MAPS.