DKV Euro Service: communiqués de presse & nouvelles

DKV Euro Service: communiqués de presse & nouvelles

13.07.2020 arrière communiqué de presse

DKV benoemt Pieter van Wel als nieuwe Managing Director

Pieter van Wel (52) is per 15 september 2020 aangesteld als de nieuwe Managing Director voor DKV Euro Service Benelux BV.

Hij rapporteert in zijn nieuwe rol aan Guillaume Cunty, Sales Director voor West-Europa.

DKV is de marktleider in cash-free verzorging voor onderweg in de transportbranche in Europa. Naast de DKV tankpas levert het bedrijf tevens toldiensten, waarmee chauffeurs in Europa eenvoudig tol af kunnen rekenen. Ook refund service, waarbij Europese transportondernemingen hun betaalde brandstofaccijnzen en btw terug kunnen vorderen, behoort tot het uitgebreide DKV dienstenpalet.

Op korte termijn ligt de focus voor Van Wel op een algemeen herstel na de coronacrisis door behoeften van klanten en prospects in kaart te brengen en daar nog beter op in te spelen. Verder wil het bedrijf snel het productaanbod uitbreiden met innovaties op verschillende gebieden. De introductie van DKV Live die op stapel staat is één van de voorbeelden.

Guillaume Cunty, Sales Director voor West-Europa van DKV: “Met Pieter haalt DKV een bewezen leider met enorme kennis van de markt in huis. Hij heeft overal waar hij kwam laten zien organisaties vooruit te helpen, en wij vertrouwen er volledig op dat hij dat ook hier gaat doen. Bij Remobis, het zusterbedrijf van DKV, droeg hij enorm bij aan de automatisering en digitalisering van de producten. Hij maakte onze business in die tak klaar voor toekomstige groei.”

Pieter van Wel: “Ik zie er enorm naar uit samen met het team en onze klanten innovatieve, concrete oplossingen te verwezenlijken die waarde toevoegen aan klanten én aan DKV. Dáár ben ik goed in. Met een mix van directheid en plezier in het werk zal ik altijd de vraag stellen: wat levert dit beide partijen concreet op? Zo heb ik in het verleden altijd gewerkt en die kwaliteit neem ik mee naar DKV.”

Van Wel is momenteel Managing Director bij Remobis Refund Service B.V., het zusterbedrijf van DKV, en bij Alfa Transport Service. Eerder overzag hij als interimmanager grote transities bij onder andere ING, ENGIE en Vodafone. Daarvoor bekleedde hij senior managementfuncties bij bedrijven als FedEx Logistics en Transcom.