DKV Euro Service: communiqués de presse & nouvelles

DKV Euro Service: communiqués de presse & nouvelles

25.02.2021 arrière communiqué de presse

DKV lanceert nieuwe Fleet Card en webshop voor Belgische klanten

Vanaf nu Fleet Cards snel en eenvoudig online bestellen

DKV Euro Service lanceert een bijkomende tankkaart: de Fleet Card. Deze serie nieuwe servicekaarten voor voertuigen onder de 3.5 ton is nu heel eenvoudig te bestellen in de pas gelanceerde webshop. Vanaf vandaag vinden Belgische bedrijven er gemakkelijk en snel het aanbod aan verschillende Fleet Cards om ze vervolgens direct te bestellen.

DKV biedt vier verschillende type kaarten aan, die vanaf vandaag ook in België beschikbaar zijn:

1. DKV FLEET CARD – voor tanken met lichte voertuigen en personenwagens

2. DKV CARD CLIMATE – voor tanken met klimaatcompensatie

3. DKV FLEET CARD +CHARGE – voor tanken en laden

4. DKV CARD CLIMATE +CHARGE – voor CO2-neutraal tanken en laden

Michel Kerremans is als account manager verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitbouwen van het Fleet Card concept in België: “DKV biedt een unieke waaier aan Fleet Cards voor wagenparkklanten, met zelfs een versie voor CO2-neutraal tanken en laden in één kaart.

De Fleet Card is een zogenaamde full service kaart, de gebruiker heeft dus ook toegang tot het uitgebreide DKV pakket aan producten en diensten. Speciaal voor de lancering rekent DKV overigens voor de DKV Fleet Card en de DKV Card Climate geen service fee of kaartkosten tijdens het eerste kwartaal! ”

“Wij nemen de wagenparkverantwoordelijke werk uit handen en bieden een hybride, duurzame en intelligente oplossing tegen lage kosten. Men krijgt er toegang tot het Belgische netwerk van tankstations met merken als Total, Gabriels, Lukoil, G&V en vele anderen waar voordelig kan worden getankt. Onze digitale oplossingen maken het beheer van dit alles eenvoudig en transparant en ook nog heel handig; gunstige pompstations filteren kan in de DKV App’’.