Vragen en antwoorden over elektrisch rijden bij DKV

Vragen en antwoorden over elektromobiliteit bij de DKV

U heeft de vragen, wij de antwoorden

Als uw vraag hier niet wordt beantwoord, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons DKV team. Blijf op de hoogte en volg ons op LinkedIn of facebook. Hier houden we u op de hoogte van actuele onderwerpen rondom het thema elektrisch rijden.

Een @home pakket is een pakket voor de totale installatie van het laadpunt dat bestaat uit:

PreCheck: Er wordt voorafgaand aan de installatie van de laadpunt (eBox) gecontroleerd wat nodig is voor de installatie: betreft het een standaard installatie of wordt het complexer en moeten er extra aanpassingen worden gedaan in uw meterkast? Met de PreCheck wordt gewaarborgd , dat de eBox vakkundig en veilig en in één keer wordt geïnstalleerd en gereed is voor gebruik.

Standaard installatie: Het standaard installatiepakket voor muurmontage bevat: voorrijkosten van de monteur, maximaal 15 m kabel van de meterkast tot het laadpunt, 2 muurdoorboringen, aardlekautomaat type A, professionele installatie volgens de NEN 1010 normeringen , een uitgebreide test en het verbinden met ons online beheerportaal.

Hardware: De DKV eBox is geschikt voor 1 en 3 fase aansluiting met een maximaal laadvermogen van 11 kW (afhankelijk van het vermogen in de meterkast en het vermogen dat de auto kan laden). De eBox is van topkwaliteit: Made in Germany.

Online management: Het online beheer portaal geeft u inzicht in het gebruik van uw laadpunt. Snel en eenvoudig heeft u toegang tot alle relevante verbruikscijfers en kosten.

Optionele thuisstroomvergoeding door DKV: Zakelijke bestuurders willen graag een vergoeding krijgen voor de thuis geladen stoom. DKV kan optioneel de stroomkosten vergoeden op basis van het afgesproken kWh-tarief. Deze kosten worden in een overzichtelijke factuur weergegeven en verrekend met de werkgever.

Hardware: Een DKV eBox gemonteerd op de muur of laadpaal die is geschikt voor 3 fase aansluiting met een maximaal laadvermogen van 22 kW (afhankelijk van het vermogen in de meterkast en het vermogen dat de auto kan laden). De eBox is van topkwaliteit: Made in Germany.

Installatie: Voor zakelijke installaties werken wij met uw huisinstallateur. Wij stemmen de benodigde voorzieningen af zodat de kabel aanwezig zijn en dat wij zorgdragen voor het aansluiten van het laadpunt, testen en verbinden met ons online beheerportaal. Optioneel kunnen wij ook de volledige installatie verzorgen.

Online management: Het online beheer portaal geeft u inzicht in het gebruik van uw laadpunt. Snel en eenvoudig heeft u toegang tot alle relevante verbruikscijfers en kosten.

Het DKV-aanbod voor elektrische rijden biedt tal van voordelen. De belangrijkste in één oogopslag:

1. U heeft één partner voor uw de installatie en levering van uw laadpaal, laadpas en zelfs brandstofpas met bijbehorende transacties

2. DKV biedt een huuroplossing hierdoor heeft u lage maandelijkse bedragen en geen hoge investeringen

3. Met een huuroplossing van DKV bent u verzekerd van 24-7 support om het laadpunt operationeel te houden

4. Eén maandelijkse factuur voor alle stroom en brandstof gerelateerde afrekeningen

5. Hoge kwaliteit van de eBox: Made in Germany

De DKV eBox is geschikt voor montage op de muur of kan ook worden gemonteerd op een laadpaal (enkele uitvoering of dubbelen uitvoering). De eBox voldoet aan de beschermingsklasse is IP 55 zodat deze ook onder alle weersomstandigheden buiten kan worden gemonteerd.

De eBox van DKV voldoet aan de hoogste Europese eisen. DKV aanvaardt de productaansprakelijkheid en de aansprakelijkheid op een correcte installatie.

Alle laadtransacties en de maandelijkse kosten kunnen worden bekeken op het DKV online portaal. Het portaal biedt tal van handige functies. Hiermee heeft u snel en eenvoudig toegang tot alle relevante verbruikscijfers en kosten.

Wij beloven u: You drive, We care. Voor vragen over het installeren van een laadpunt of vragen over het gebruik van uw pas kunt u terecht bij het DKV team. Bel ons op 0800 358 358 3 of mail naar sales@dkv-euroservice.com

Als u een laadpas heeft van DKV kunt u onze DKV+CHARGE app downloaden en activeren. Met deze activatie krijgt u volledige inzage en toegang tot een laadpuntennetwerk in heel Europa. Ons netwerk groeit gestaag. Op dit moment is er al toegang tot meer dan 160.000 laadpunten.

DKV heeft de perfecte oplossing. Wij bieden voor thuis en op het werk onze @work en @home oplossingen. Neem vandaag nog contact met ons op! Bel ons op 0800 358 358 3 of mail naar sales@dkv-euroservice.com

De DKV CARD +CHARGE combineert alle voordelen van een laadpas én een klassieke tankkaart (inclusief wasstraat, parkeren en nog veel meer).

×

Nog vragen? Vraag ons u terug te bellen!

Informatie over ons gegevensbeveiliging .