DKV COCKPIT: de centrale DKV klantenaccount

DKV COCKPIT – Het centrale klantaccount

Met de DKV COCKPIT, de gratis klantenaccount van DKV Euro Service, kunt u

Door het gebruik van de tools voor zelfbeheer worden uw administratieve lasten aanzienlijk verlaagd, aangezien u altijd toegang heeft tot de geregistreerde gegevens en deze individueel kunt aanpassen.

Indien u uw toegang tot de klantenaccount heeft ontvangen, dan kunt u alle functies van de DKV COCKPIT gebruiken, bijv. DKV eREPORTING boeken.

Uw toegang tot DKV COCKPIT

Bent u al klant en heeft u reeds een online toegang?

Log dan in onder Klantenlogin en selecteer DKV COCKPIT.

Bent u al klant en u heeft nog geen online toegang?

Vul dan het volgende formulier DKV online hoofdgebruiker in en stuur dit ondertekend en met firmastempel aan de voor u verantwoordelijke DKV contactpersoon . Na inrichting van de toegang ontvangt u per e-mail uw login gegevens. Log dan in onder 'Klantenlogin' en selecteer DKV COCKPIT.

Bent u nieuwe klant?

Word eerst DKV klant! U vindt de daarvoor noodzakelijke stappen onder 'Klant worden'. Vul samen met de DKV CARD aanvraag het volgende formulier DKV online hoofdgebruiker in en stuur dit ondertekend en met firmastempel aan de voor u verantwoordelijke DKV contactpersoon . Na inrichting van de toegang ontvangt u per e-mail uw login gegevens. Log dan in onder 'Klantenlogin' en selecteer DKV COCKPIT.