Bewaakte parkeerplaatsen

Niet-bewaakte en bewaakte parkeerplaatsen voor vrachtwagens in Europa

Veiligheid voor alles!

De kosten voor betaald parkeren in Europa kunnen gemakkelijk en eenvoudig worden betaald via de DKV CARD of een On-board-unit (tolbox). Omdat de vraag naar veilige, bewaakte parkeerplaatsen voor rusttijden steeds toeneemt, biedt DKV haar klanten ook een uitgestrekt netwerk aan van veilige parkeerplaatsen voor vrachtwagens, op snelwegen en wegrestaurants voor truckers, dat voortdurend wordt uitgebreid. Daar zijn zowel de chauffeur als de lading in veiligheid.

Om de hoogste kwaliteit te garanderen, werkt DKV uitsluitend samen met gecertificeerde (bv. ESPORG-certificering) en geselecteerde partners. De facturatie is eenvoudig en zonder contant geld, de parkeerkosten worden efficiënt en transparant weergegeven op de DKV-factuur.

LKW Fähren & Fährservice

Alle parkeerplaatsen voor vrachtwagens zijn te vinden in DKV MAPS , de gratis routeplanner. Deze is ook als gratis DKV APP -versie verkrijgbaar. Intelligente filteropties, zoals "veilige vrachtwagenparkeerterreinen" of "gratis vrachtwagenparkeerterreinen", helpen u de juiste parkeergelegenheid te vinden - ongeacht of dat in Duitsland, Italië of Frankrijk is.

U kunt de parkeerplaatsen ook filteren op basis van de betreffende identificatieobjecten DKV CARD en On-board-unit. Dit betekent dat u altijd weet of u de bijbehorende parkeerplaats kunt betalen met de DKV CARD, een tolbox of, indien van toepassing, met beide identificatieobjecten.

Naast bewaakte en onbewaakte vrachtwagenparkeerplaatsen biedt DKV Euro Service ook een uitgebreid netwerk van parkeergarages en parkeerterreinen voor personenwagens aan.

Veilige parkeerplaatsen voor vrachtwagens worden door de volgende veiligheidsvoorzieningen gekenmerkt:

Nu de DKV CARD aanvragen