Flexibele btw-restitutie van DKV

Flexibele btw-restitutie van DKV

In alle landen van de EU en in Noorwegen krijgt u als buitenlandse onderneming de btw op de in het land aangekochte goederen en dienstverleningen terugbetaald:

Overzicht btw-percentages in EU-lidstaten (PDF)

DKV Euro Service handelt hierbij de complete afwikkeling van de terugbetaling van verrichte btw-betalingen voor u af, zelfs aan de hand van externe bewijsstukken:

Een intelligente totaalservice in combinatie met absolute kostentransparantie en zonder verborgen extra kosten, incl. unieke kostenairbag.

DKV REFUND NORMAL

DKV Euro Service controleert of bedragen in aanmerking komen voor terugbetaling en vragen de btw-restitutie aan bij de belastingdienst van het betreffende land.

DKV REFUND NORMAL bestaat voor de volgende landen:
België, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Estland, Frankrijk, Finland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Tsjechische Republiek, Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland.

Nu DKV CARD aanvragen

DKV REFUND NET INVOICE

De in het buitenland betaalde btw wordt na ontvangst van alle kwitanties meteen op dezelfde DKV factuur gecrediteerd. Door deze unieke, snelle afwikkeling profiteert u van rentevoordelen en blijft de liquiditeit van uw onderneming gewaarborgd.

Wenst u een berekening van het mogelijke btw-restitutiebedrag? Gebruik dan vrijblijvend onze btw-calculator.

Meer informatie?

Contacteer ons!