De efficiente DKV tankpas

DKV CARD - tankpas service

DKV CARD: Uw tankkaart die toegang geeft tot het grootste netwerk van de branche

Al voor de tiende keer werd de DKV CARD verkozen tot tankkaart van het jaar voor het commerciële goederen- en busverkeer. Sinds meer dan 80 jaar biedt DKV een heel praktische tankkaart voor heel Europa. Profiteer mee van onze ervaring!

Nu DKV Card online bestellen

Voordelen van de DKV CARD
Tankkarte

DKV INVOICE SERVICE: Wij helpen u om het overzicht te houden

Dat komt u vast bekend voor: facturen, kwitanties en dergelijke papieren stapelen zich op en creëren een onoverzichtelijke chaos. Wij helpen u met de DKV INVOICE SERVICE. Met onze servicekaart profiteert u niet alleen van de afwikkeling van cash-free betalingen, u ontvangt bovendien overzichtelijke afrekeningen voor elk afzonderlijk voertuig.

Meer over de DKV INVOICE SERVICE

DKV CARD CLIMATE: De CO₂-neutrale tankkaart voor uw onderneming

Hoe een onderneming omgaat met CO₂-emissies – daarover verlangen handelspartners steeds vaker een bewijs. DKV klanten kunnen met onmiddellijke ingang hun CO₂-emissies 100 procent compenseren. Daarvoor biedt DKV Euro Service met de DKV CARD CLIMATE een klimaatneutrale tankkaart aan. In ruil daarvoor rijdt uw fleet 100 procent CO₂-neutraal.

Meer informatie over de DKV CARD CLIMATE
Sicherheit

Veiligheid met de DKV CARD

Veilig is veilig – dat geldt ook voor uw DKV CARD. Door autorisatieniveaus en PIN-code wordt uw kaart beschermd tegen misbruik. Mocht u uw kaart hebben verloren of als hij werd gestolen, dan blokkeren wij hem onmiddellijk.

Meer informatie over de veiligheid van de DKV CARD