Voor brandstof en elektriciteit: mobiliteit met de DKV CARD +CHARGE

Voor brandstof en elektriciteit: mobiliteit met de DKV CARD +CHARGE

Met elektro-mobiliteit richting toekomst

Met de nieuwe DKV CARD +CHARGE biedt DKV Euro Service u nu een manier om de vele voordelen van Europa's meest gebruikte tank- en servicekaart met een extra pluspunt uit te breiden: stroom laden!

Naast cashfree brandstofvoorziening onderweg en toegang tot talrijke slimme DKV services, kunt u met de DKV CARD +CHARGE uw elektrische voertuigen nu op meer dan 30.000 openbaar toegankelijke laadstations opladen. De afrekening van uw laadprocessen vindt onafhankelijk van de laadpuntaanbieder plaats en is gespecificeerd op uw DKV-factuur.

DKV CARD +CHARGE Ladestation

Uw voordelen

Meer informatie over DKV +charge

Tanken, laden en betalen met de DKV CARD +CHARGE en de DKV APP +CHARGE

Laadpunten vinden

Met de DKV APP +CHARGE vindt u snel en eenvoudig het dichtstbijzijnde laadpunt dat momenteel vrij is.

Authenticatie met de DKV CARD +CHARGE en de DKV APP +CHARGE

Afhankelijk van de aanbieder van het laadpunt heeft u twee authenticatiemogelijkheden. Naar keuze: via de RFID-chip van uw DKV CARD +CHARGE of door de QR-code op het oplaadpunt met de DKV APP +CHARGE te scannen.

Opladen en oplaadkosten

DKV Euro Service en de laadpuntexploitanten hebben voor u een klantvriendelijk conditiemodel ontwikkeld. De maximale laadkosten van het gebruik van de laadinfrastructuur worden weergegeven in de DKV APP +CHARGE .

Tanken en betalen met de DKV CARD +CHARGE

Met de DKV CARD +CHARGE kunt u zoals gewoonlijk cashfree tanken bij het grootste onafhankelijke tankstation- en servicenetwerk van Europa. Bij meer dan 100.000 stations. In meer dan 42 landen.

Afrekenen met DKV

Alle tank- en laadprocessen worden eenvoudig via de DKV-factuur afgerekend. Met DKV eREPORTING kunt u alle transacties op elk moment ook online bekijken.