Veiligheid van de DKV CARD

Veiligheid van de DKV CARD

Informatie over de veiligheid van uw kaart

Verschillende veiligheidsfeatures van de DKV CARD minimaliseren de manipulatie van de tankpas en verbeteren de controle over het gebruik ervan.

Informationen zur Kartensicherheit

Maximale pasveiligheid met PIN-pas

Een viercijferig, persoonlijk identificatienummer (PIN-code garandeert een maximaal veilig gebruik van de DKV CARD. Naast een systeemgegenereerde PIN-code kan als alternatief een voorkeurs- of een zelf bepaalde wagenpark-PIN-code worden gekozen.

Extra veiligheid dankzij kaartlimieten

Beheer de limieten van uw kaarten en de bijbehorende meldingen heel eenvoudig zelf in de DKV COCKPIT. U kunt niet alleen uw kosten beter controleren maar ook het risico in het geval van misbruik minimaliseren.

Deactivering van kaarten en reports over gebruik

Door het tijdelijke activeren en deactiveren van uw DKV CARDs voorkomt u misbruik. De DKV eREPORTING reports informeren u over elke autorisatie en over de invoer van verkeerde PINs.

Individuele beperkingen van DKV CARD services

Door middel van de twee serviceniveaus van de DKV CARD kunt u het dienstenaanbod van de tank- en servicepas eenvoudig en gemakkelijk regelen

RC 30 (serviceniveau 30):

Individuelle Beschränkung

RC 90 (serviceniveau 90)

Voordelen van de DKV CARD

Bij verlies het zekere voor het onzekere nemen


Via ons 24/7-servicenummer +49 221 82779697 kunnen verloren DKV CARDs altijd snel geblokkeerd worden. DKV klanten hebben bovendien in het beschermde klantdomein de beschikking over een formulier voor de pasblokkering.

Nu DKV CARD aanvragen

Beveiligingstips

Houd uw PIN en kaart beveiligd

Houd uw PIN en kaart beveiligd

Links

Overhandigingsattest DKV CARD (PDF)

Online blokkeringsformulier