CO₂-neutraal met de DKV CARD CLIMATE

Hoe een onderneming omgaat met CO₂-emissies – daarvoor verlangen zakenpartners alsmaar vaker een bewijs. DKV klanten kunnen vanaf nu hun CO₂-emissies 100 procent compenseren. Daarvoor biedt DKV Euro Service met de DKV CARD CLIMATE een klimaatneutrale tankkaart aan. Op die manier rijdt uw wagenpark 100 procent CO₂-neutraal.

Met een kleine bijdrage bergen verzetten - De DKV CARD CLIMATE

De positieve ecologische balans creëert een duidelijk concurrentievoordeel en versterkt het merk van uw onderneming. Om dit engagement ook naar buiten toe kenbaar te maken bieden DKV Euro Service en myclimate een certificatie aan. Deze bevestigt de volledige compensatie van de CO₂-emissies, want u investeert per liter een bijdrage in gecertificeerde projecten ter bescherming van het klimaat.

CO₂-neutraal onderweg
Een certificatie door onze partner myclimate bevestigt de volledige compensatie van de CO₂-emissies. myclimate is een van de wereldwijd toonaangevende aanbieders van compensatiemaatregelen en voldoet aan de hoogste normen (CDM, Gold Standard, Plan Vivo).

Overal tanken
Met meer dan 100.000 acceptatiepunten in meer dan 40 landen krijgt u toegang tot het grootste distributienetwerk binnen de branche. In Duitsland kunt u meer dan 13.000 tankstations bezoeken, waarvan meer dan 6.500 stations zijn met lage prijzen en aantrekkelijke kortingen.

Eenvoudig beheer van de tankkaart
In het klantendomein heeft u dankzij uitgebreide analyse tools 24 uur per dag volledige transparantie over alle transacties en kunt u limieten, blokkeringen en nabestellingen doorvoeren.

Professionele mobiliteitsbegeleiding
Altijd eerlijk, individueel en vooral kosteloos klantadvies door vaste contactpersonen – geniet van alle voordelen van het DKV Best-in-Class advies. Uw contactpersoon geeft u ook advies over alle andere DKV producten.

klimaneutrale Tankkarte

U heeft stroom nodig en wilt emissies compenseren? Geen probleem met de DKV CARD CLIMATE +CHARGE.

De DKV CARD CLIMATE +CHARGE biedt naast de aankoop van brandstoffen ook nog de mogelijkheid om stroom te laden bij meer dan 100.000 laadpunten.

 • CO₂-neutraal onderweg
 • Bij meer dan 92% van alle tankstations in Duitsland tanken met uw DKV CARD CLIMATE +CHARGE.
 • Bovendien op meer dan 100.000 plekken stroom laden
 • Een kant-en-klare afrekening voor het belastingkantoor
 • Hoge veiligheid door opvragen van pincode en online autorisatie
 • Kaarten bestellen, blokkeren, limiteren - heel eenvoudig online 24 uur per dag
Klimakarte und Strom tanken

Zo werkt de CO₂-compensatie

U betaalt ons een CO₂-toeslag, die wij aan de hand van uw verbruik berekenen en innen via uw afrekening. Het bedrag geven wij in uw naam 1:1 door aan myclimate Deutschland.

Wat kost mij dat concreet?
De hoogte van de CO₂-compensatie is als volgt: voor diesel 1,33 cent per liter, benzine 1,25 cent per liter, LPG 0,83 cent per liter, CNG 1,42 cent per 100 liter.

Een kleine bijdrage voor een hoger doel.

Meer over myclimate Deutschland GmbH ontdekken

Wilt u ook profiteren van de voordelen van DKV?

 • Het grootste netwerk van tankstations in Europa: Shell, JET, Aral, Esso, e.a.
 • Geen minimum afname – geen minimale grootte van het wagenpark
 • Voordelig tanken bij meer dan 6.500 tankstations met lage prijzen
 • 11.000 servicepartners voor reparatie, banden, bergen, wegslepen, huurservice evm.

Hier gaat u naar onze voorwaarden inzake gegevensbescherming