Tanken

Tanken met DKV CARD - DKV Euro Service

In heel Europa gunstige brandstofprijzen vinden

Onze omvangrijke online service DKV MAPS met geïntegreerde tankstationfinder en routeplanner biedt talrijke features. Vind het dichtstbijzijnde DKV station met de voordeligste dieselprijs, een goede garage of plan de optimale route door Europa en bespaar daarbij nog kosten – eenvoudiger gaat het niet.

Meer over de zoekfunctie naar tankstations met DKV MAPS.

Het voordeligste land om te tanken op uw route door Europa

Variërende dieselprijzen, verschillende btw-tarieven en benzineaccijnzen in Europa en de verschillende in het buitenland betaalde belastingbedragen die in aanmerking komen voor restitutie, compliceren de calculatie van de bedrijfskosten. Een slimmere combinatie van tankbeurten in het buitenland en de restitutie van btw en benzineaccijnzen zorgt voor meer transparantie.

Naar de gratis DKV dieselprijs-indexkaart

Autogas, plantenolie en aardgas: alternatieve brandstoffen tanken

DKV beperkt zich niet alleen tot de levering van brandstof met minerale diesel. Milieuvriendelijke brandstoffen zijn van groot belang en nemen een alsmaar belangrijkere plaats in. Ook AdBlue ter vermindering van de stikstofoxide wint aan betekenis.

Naar het aanbod alternatieve brandstoffen in het DKV net

Bespaar nu op (in)directe brandstofkosten met deze calculator!

Brandstofkosten zijn één van de grootste kostenposten binnen transportondernemingen, onder andere door marges die onder druk staan vanwege een steeds competitievere markt. DKV Euro Service Benelux en ING sectormanagement Transport hebben daarom het initiatief genomen voor een rapportage waarin brandstofkosten centraal staan.

Wist u bijvoorbeeld dat in Duitsland het tijdstip van de dag invloed heeft op de hoogte van de brandstofprijzen?

Naast informatie en praktische inzichten hebben wij ook een calculator ontwikkeld die direct inzage geeft in de mogelijkheden waarop u kunt besparen!

Benieuwd wat u kunt besparen, lees dan het rapport of gebruik de calculator .