Tol voor vrachtwagens Oostenrijk

Dit moet u weten over de GO-tol in Oostenrijk

Voor vrachtwagens en bussen met een totaalgewicht van meer dan 3,5 ton geldt op Oostenrijkse autowegen en snelwegen het op het aantal kilometers betrekking hebbende GO Maut tolsysteem met de On-Board-Unit (OBU) GO-Box.

De hoogte van de tol voor voertuigen zwaarder dan 3,5 t hangt naast het afgelegde traject af van het aantal assen en de EURO-emissieklasse.

Voertuigen tot 3,5 ton hebben nog altijd een vignet nodig. In het webportaal van tolltickets kunnen de vignetten voor personenauto´s met de DKV CARD worden besteld. Bovendien wordt er tol (speciale tol) geheven op de volgende deeltrajecten:

Europese afrekening van vrachtwagentol met slechts één OBU. Met de DKV BOX EUROPE bieden wij u de mogelijkheid om binnen de EU de vrachtwagentol af te rekenen.

Nu DKV BOX bestellen

Betalingsmogelijkheden

Bij DKV Euro Service voor de tol in Oostenrijk registreren en direct de GO-Box bestellen:

1. Prepay procedure

De tol in Oostenrijk wordt bij passage van de tolkantoren volledig elektronisch afgeboekt via de GO-Box, die van tevoren bij een van de GO-Box servicepunten met een tegoed werd opgeladen.

2. Postpay procedure

Het volledig elektronische tolnetwerk registreert de daadwerkelijk afgelegde kilometers. De kosten worden achteraf via de GO-Box eenvoudig en comfortabel afgerekend.

Naar de registratie Tol Oostenrijk
Maut Österreich

Voordelen met de DKV CARD

Betaal de GO Maut, vignetten voor Oostenrijk en de speciale tolgelden voor voertuigen tot 3,5 ton eenvoudig en zonder contant geld met de DKV CARD.

Nu DKV CARD aanvragen

Per direct kunt u als DKV-klant in de DKV COCKPIT, het beveiligde klantdomein op de DKV-website, tevens de DKV TOLL MANAGER voor de bestelling van tolproducten gebruiken. Informatie over de toegang tot DKV COCKPIT vindt u op de pagina ‘Klantaccount ’.