Tol voor vrachtwagens in Portugal en andere landen van Europa

Dit moet u weten over de tol voor vrachtwagens en andere Europese landen

Tol voor vrachtwagens in Portugal en andere landen van Europa

Klanten van DKV kunnen de tol voor vrachtwagens ook in andere landen van Europa heel gemakkelijk afrekenen via de DKV BOX of DKV CARD.

Nu DKV BOX EUROPE bestellen
LKW Maut in Portugal und anderen Ländern Europas

Roemenië

Vrachtwagens en personenauto´s die gebruik willen maken van het Roemeense nationale wegennet, hebben een elektronisch vignet (Rovignette) nodig. De hoogte van de prijs van het vignet is afhankelijk van de verblijfsduur in Roemenië.

De Rovignette kan bij Lukoil-, MOL-, OMV- en Petrom-tankstations met de DKV CARD betaald worden. De kwitantie moet bewaard en bij controles getoond worden. Daarmee wordt de geldigheid van het vignet aangetoond.

Maut

Georgien

In Georgië kan met de DKV CARD bij alle WISSOL stations binnen het DKV netwerk veilig en snel de Georgische wegentol voor het transittransport (Road Toll Card) worden betaald.

Bij het binnenrijden van de in-/uitklaringszone moet een exemplaar van de aan de grens uitgereikte registratiebevestiging worden overhandigd aan een bevoegde persoon van het douanekantoor.

Nu DKV CARD aanvragen

Litouwen

In Litouwen wordt voor het gebruik van de wegen A1 tot A18 tol geheven. Tolplichtig zijn alle vrachtwagens vanaf 3,5 t en bussen vanaf 8 plaatsen.

De vignetten kunnen aan grensovergangen en bij Statoil en Lukoil tankstations met de DKV CARD worden aangekocht. U kunt kiezen uit dag-, week-, maand- of jaarvignetten.

Meer informatie vindt u op de Litouwse website van het Ministerie voor Transport en Communicatie.

Portugal

In Portugal kan naast de DKV CARD ook de DKV BOX SELECT worden gebruikt voor de betaling van de tolkosten. Op welke trajecten welke betaalmiddelen worden geaccepteerd ziet u in de overzichtskaart.

Naast het betalen van tol garandeert DKV u toegang tot het kortingsysteem van Portugal. Meer informatie over trajecten waarop u korting krijgt en hoe u deze kortingen kunt aanvragen, krijgt u van uw verkooppartner .

DKV BOX SELECT acceptatiepunten en toltrajecten in Portugal (PDF)

Nu DKV BOX SELECT bestellen

Nu DKV CARD aanvragen

Per direct kunt u als DKV-klant in de DKV COCKPIT, het beveiligde klantdomein op de DKV-website, tevens de DKV TOLL MANAGER voor de bestelling van tolproducten gebruiken. Informatie over de toegang tot DKV COCKPIT vindt u op de pagina Klantaccount .