DKV Euro Service: persberichten & nieuws

DKV Euro Service: persberichten & nieuws

13.04.2021 terug persbericht

DKV gaat partnership aan met Leasys België

DKV heeft in België een partnership gesloten met Leasys, een merk van Stellantis, een dochteronderneming van FCA BANK en leider in 360-graden mobiliteit in Europa. Onder het partnership bekomen alle Leasys-medewerkers in België een DKV service card en zal DKV als ‘preferred partner’ aan de Leasys-leden worden gepresenteerd.

Hans Cousserier, Sales Team Manager Benelux bij DKV Euro Service, is opgetogen over deze nieuwe samenwerking: “Dit partnership is in twee opzichten van strategisch belang voor DKV. Niet alleen verbinden we alle Leasys medewerkers aan ons merk waardoor ze op elk moment van de vele DKV voordelen kunnen genieten. Daarnaast zit DKV in pole position om zijn gespecialiseerde diensten aan de klanten van Leasys te kunnen aanbieden, waardoor die eveneens profijt kunnen halen uit onze talrijke troeven.”

Het klantvoordeel voor Leasys-leden bij DKV Euro Service is legio. Niet alleen krijgen alle leden toegang tot het grootste netwerk met meer dan 100.000 stations door heel Europa, ze profiteren ook van de beste prijzen. Via de DKV APP of de online stationfinder vinden ze bovendien heel snel en gemakkelijk het dichtstbijzijnde station.

Het online dashboard, de DKV Cockpit, geeft accuraat inzicht in het verbruik en de facturen wat de administratie een stuk eenvoudiger maakt. Tenslotte maakt DKV het mogelijk om de CO2-uitstoot te compenseren wanneer klanten voor de DKV Card Climate te kiezen.

Antonella Perrone, Procurement Manager bij de Belgische tak van Leasys, legt uit waarom ze voor DKV hebben gekozen: “We wilden de mogelijkheid hebben om niet alleen medewerkers maar ook onze klanten de diensten van een zeer betrouwbare partner te bieden. Gebruiksgemak, een goede prijs-kwaliteitverhouding en een pan-Europese toegankelijkheid waren voor ons de drie grote pijlers om voor DKV te kiezen.”