DKV Euro Service: persberichten & nieuws

DKV Euro Service: persberichten & nieuws

18.06.2021 terug persbericht

Alternatieve brandstof: samenwerking DKV en ENGIE Solutions

Mobility service provider DKV breidt LNG- en CNG-netwerk in Frankrijk uit

Europees service provider DKV Mobility gaat samenwerken met ENGIE Solutions in Frankrijk. Vanaf eind juni 2021 kunnen klanten van DKV terecht bij 15 strategisch gelegen Bio-CNG-stations van ENGIE Solutions door heel Frankrijk. Ook kunnen ze LNG tanken bij circa 10 stations van ENGIE Solutions. Al met al moeten alle 70 stations van het ENGIE Solutions netwerk eind dit jaar beschikbaar zijn voor klanten van DKV.

Dankzij de partnership met ENGIE Solutions kan DKV in Frankrijk nu het grootste merkonafhankelijk netwerk bieden van LNG- en CNG-stations dat bovendien alle grote Franse doorvoerroutes afdekt,” zegt Sven Mehringer, directeur Energy & Vehicle Services bij DKV Mobility.

“Voor onze klanten betekent het opnemen van ENGIE-stations in ons netwerk toegang tot ruim 90 procent van de Franse LNG- en CNG-tankstations.”

Elk jaar neemt DKV circa 5.000 nieuwe tankstations op in zijn netwerk, met de focus op ‘multi-energy’ stations die ook alternatieve brandstof aanbieden. DKV stelt zich als doel “Lead in Green“ te worden; prominent provider van duurzame verzorgingsoplossingen voor wagenparken door heel Europa. De ENGIE-stations zijn vindbaar met DKV MAPS en de DKV APP.