DKV Euro Service: persberichten & nieuws

DKV Euro Service: persberichten & nieuws

08.07.2021 terug persbericht

DKV vergroot acceptatienetwerk in Zweden

Europese mobility service provider DKV neemt ruim 520 OKQ8-stations op in netwerk / Breed aanbod alternatieve brandstoffen zoals HVO100 en Ethanol E85

Mobility service provider DKV werkt consequent aan de verdere uitbreiding van zijn Europese acceptatienetwerk. Vanaf nu hebben klanten van DKV in Zweden toegang tot meer dan 520 OKQ8 merkstations. OKQ8 is één van de grootste oliemaatschappijen van Zweden. Naast conventionele brandstof biedt OKQ8 een breed spectrum alternatieven met een positieve uitwerking op de CO2-balans, waaronder HVO100 en Ethanol E85.

“We zijn erg blij een partnership te mogen verwelkomen met OKQ8, één van de meest vooraanstaande olieconcerns van Zweden,“ zegt Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services bij DKV Mobility. “Hierdoor zullen we onze klanten op weg in Zweden een nog aantrekkelijker netwerk kunnen gaan bieden.“ De samenwerking met OKQ8 wil zeggen dat het Zweedse servicenetwerk uitgroeit tot ruim 1.660 tankstations.

Elk jaar neemt DKV circa 5.000 nieuwe tankstations op in zijn servicenetwerk. Hierbij ligt de focus op ‘multi-energy‘ stations die ook brandstofalternatieven aanbieden. Het doel hierbij is “Lead in Green“ te worden, ofwel leidend op gebied van duurzame verzorgingsoplossingen voor wagenparken op weg door Europa. De OKQ8-tankstations zijn makkelijk en snel vindbaar in DKV MAPS of de DKV APP.