DKV Euro Service: persberichten & nieuws

DKV Euro Service: persberichten & nieuws

09.07.2021 terug persbericht

DKV Mobility rondt overname Smart Diesel groep succesvol af

Europese mobility service provider DKV wakkert groeistrategie verder aan met versterkte marktaanwezigheid in Roemenië

Europees service provider DKV Mobility heeft onlangs de overname van Smart Diesel en Tax Refund ("Smart Diesel Groep") succesvol afgerond. Al in april had de Roemeense kartelautoriteit hiervoor zijn toestemming gegeven. De Smart Diesel groep behoort tot de toonaangevende providers van all-in tank- en refund oplossingen voor wagenparken in Roemenië. Voor DKV Mobility betekent het samengaan een versterkte marktaanwezigheid in Roemenië en een manifeste verbetering van zijn Oost-Europese afnemersbasis.

”Zowel Smart Diesel als DKV Mobility zullen langdurig profijt hebben van deze overname. Wij kunnen elkaars waardevolle ervaringen en sterke punten benutten om binnen de sector nieuwe concurrerende maatstaven aan te leggen,” zegt Marco van Kalleveen, CEO van DKV Mobility.

”We zijn blij met de succesvolle afronding van deze deal en de mogelijkheid onze klanten in Roemenië aantrekkelijke opties te kunnen gaan bieden.”

”Vandaag betekent een nieuw hoofdstuk in de samenwerking tussen DKV Mobility en de Smart Diesel groep. Onze klanten kunnen binnenkort profiteren van een totaal nieuw en innovatief product- en serviceaanbod,” zegt Ovidiu Andries, algemeen directeur Smart Diesel groep. "We zien uit naar de mogelijkheid onze klanten in de hele transportsector samen met DKV Mobility nog grotere meerwaarde te bieden.”

Beide partijen zijn overeengekomen geen nadere details te verstrekken over de inhoud en omvang van de overnametransactie.