DKV Euro Service: persberichten & nieuws

DKV Euro Service: persberichten & nieuws

22.09.2021 terug persbericht

Flexibel mobiel: samenwerking DKV Mobility en auto abonnement provider ViveLaCar

Nieuwe medewerkers en interim projectmedewerkers kunnen snel mobiel zijn door tijdelijke poolvoertuigen daarbij kunnen ze elektrische en hybride voertuigen uitproberen

Klanten van DKV Mobility, één van Europa’s voornaamste mobility service providers, kunnen vanaf oktober 2021 gebruik maken van ViveLaCar, provider van auto abonnementen. Vergeleken met leasing is een auto abonnnement voor de klant een manier om snel en voor een korte contracttermijn te kunnen beschikken over een breed palet aan voertuigen en daarmee soepel en makkelijk mobiel te blijven.

“We zijn blij dat we onze klanten binnenkort een flexibele mobiliteitsoplossing kunnen bieden in de vorm van ViveLaCar,” zegt Georg Schürholz, directeur Vehicle Services bij DKV Mobility. “Bijvoorbeeld als er sprake is van een snelle behoefte aan auto’s voor nieuwe medewerkers, tijdelijke projectassistenten of poolvoertuigen. Maar ook om je makkelijk te kunnen oriënteren op elektrische of hybride auto’s als je een klimaatvriendelijker wagenpark wilt.

In de abonnementsprijs van ViveLaCar zijn alle vaste kosten inbegrepen, waaronder afschrijving, onderhoud en slijtage, motorrijtuigenbelasting en kosten voor verzekering en radioverbinding. De opzegtermijn is slechts drie maanden, waarbij de abonnee elke maand kan kiezen uit zes pakketten variërend van 200 tot 2.500 kilometer. Wie minder rijdt, betaalt dan ook minder.

“Flexibiliteit is voor bedrijven een steeds belangrijker aspect aan het worden. Bij ons kunnen fleet managers snel een auto abonnement met flexibele looptijd afsluiten. ViveLaCar creëert nieuwe handelingsopties met minder formaliteiten en papieren rompslomp en bewaakt daarmee de bedrijfsliquiditeit. Omdat steeds meer fleet managers zich in zo’n boodschap herkennen, zijn we blij met een stevige samenwerking met DKV Mobility,” beaamt Mathias R. Albert, oprichter en CEO van ViveLaCar.