DKV Euro Service: persberichten & nieuws

DKV Euro Service: persberichten & nieuws

21.06.2016 terug persbericht

DKV vernieuwt online platform

Alle social media kanalen verzameld op één overzichtelijke website

Om alle online activiteiten te bundelen heeft DKV Euro Service deze week haar vernieuwde blogpagina gelanceerd. Resultaat is een kennisplatform waarop het laatste nieuws uit de transport- en logistieksector gedeeld wordt. DKV is al circa 80 jaar één van de meest toonaangevende serviceproviders op gebied van wegvervoer en logistiek, volledige en tijdige informatievoorziening is hier een groot onderdeel van.

De nieuwe blogsite verzamelt alle online activiteiten van DKV, waarbij de verschillende soorten content elkaar versterken. Op de homepage worden blogs, tweets, filmpjes en meer overzichtelijk gedeeld. Trends en ontwikkelingen binnen de logistieke sector komen uitvoerig aan bod en er is ruimte voor discussie. Ook worden er dagelijks korte nieuwsberichten gepost zodat het platform altijd actueel is.

DKV als serviceprovider is altijd opzoek naar feedback vanuit de branche. De nieuwe blogsite is opgezet om interactie te creëren, waarbij iedereen wordt uitgenodigd om mee te praten en denken over nieuwe marktontwikkelingen en de services van DKV.

Benieuwd welke kennis u online kunt vinden? Neem dan een kijkje op www.dkv-benelux.com.