DKV Euro Service: persberichten & nieuws

DKV Euro Service: persberichten & nieuws

25.07.2016 terug persbericht

DKV Euro Service gaat partnerschap aan met Girteka Logistics

DKV EURO SERVICE GmbH + Co. KG en Girteka Logistics hebben een overeenkomst getekend waarmee DKV zijn nieuwe DKV CARD ontwerp effectief op de 220 opleggers van Girteka Logistics kan presenteren.

“Al bijna drie jaar werken we tot ons grote genoegen samen met onze klant Girteka Logistics. We hebben Girteka Logistics leren kennen als zeer innovatief bedrijf , dat nieuwe standaards in de markt zet. Deze overeenkomst is slechts de volgende stap richting uitbreiding van onze langdurige, succesvolle samenwerking met de blik intens vooruitgericht”, aldus Arturas Michejenko, directeur DKV voor de Baltische en Scandinavische regio. “Gedurende de jaren van onze samenwerking heeft DKV Euro Service zich bewezen als betrouwbare en sterke partner”, zegt Kristian Kaas Mortensen, Chief Communications Officer bij Girteka Logistics. “DKV Euro Service is onze eerste partner geworden die zijn diensten op onze aanhangers mag adverteren. We zijn erg blij om samen te gaan werken aan wederzijds toekomstig succes”, vervolgt hij. De overeenkomst is gesloten voor een aanvankelijke termijn van twee jaar.

Girteka Logistics

Girteka Logistics is een financieel sterk, betrouwbaar familieconcern dat bedrijven omvat die in 20 jaar tijd zijn uitgegroeid tot een personeelsbestand van ruim 7.100 in totaal, en klanten in heel Europa hebben. Dag in dag uit heeft Girteka Logistics werknemers, trucks en trailers op de weg in ruim 30 landen, die ervoor zorgen dat de klant zijn waardevolle vracht tijdig ontvangt. Girteka Logistics bloeit dankzij de hoogwaardige kennis en toewijding die elke dag weer wordt getoond door medewerkers door de hele waardeketen. Die dagelijkse inzet van zowel de truckers, die hele dagen van huis zijn om verse vis en vruchten aan Europese huishoudens te leveren, als van de medewerkers die in de pakhuizen nauw met de douane samenwerken bij het inklaringsproces, geeft uiting aan de bedrijfsslogan “WE CARE”.

DKV Euro Service

DKV Euro Service is al ca. 80 jaar een van de meest toonaangevende service providers op gebied van wegvervoer en logistiek. Variërend van verzorging onderweg zonder contante betaling bij ruim 60.000 acceptatiepunten van allerlei merken tot aan tolafrekenen en btw-restitutie, biedt DKV tal van diensten met als doel kostenoptimalisatie en effectief fleet management op de Europese wegen. DKV Euro Service maakt deel uit van DKV MOBILITY SERVICES Group, die ruim 780 medewerkers heeft en in 42 landen vertegenwoordigd is. In 2015 behaalde de groep een omzet van 5,8 miljard euro. Momenteel zijn er 2,5 miljoen DKV Cards en on board units in omloop bij ruim 120.000 klanten. In 2015 is de DKV Card voor alweer de elfde achtereenvolgende keer onderscheiden met het predicaat Beste Merk in de categorie fuel en service cards.