DKV Euro Service: persberichten & nieuws

DKV Euro Service: persberichten & nieuws

14.03.2017 terug persbericht

DKV en FEDEMAC zetten ook in 2017 partnerschap voort

Europese samenwerking voor informatievoorziening richting verhuisbedrijven

Ook in 2017 zetten DKV Euro Service en FEDEMAC hun internationale partnerschap voort. DKV en FEDEMAC zijn al sinds 2012 commerciële partners en blijven het belang van deze samenwerking inzien. Belangrijk onderdeel van de samenwerking is de continue informatievoorziening van DKV Euro Service richting FEDEMAC en haar leden over veranderingen in de transportbranche.

FEDEMAC is een overkoepelende organisatie voor Europese brancheverenigingen voor verhuizers en coördineert, lobbyt en communiceert met de Europese Unie en de media, volgt nieuwe ontwikkelingen en bevordert de kwaliteit van de dienstverlening met als doel het bewaken van de integriteit van haar leden ten opzichte van de consument. DKV Euro Service, serviceprovider op het gebied van wegvervoer en logistiek, houdt ontwikkelingen binnen de verhuizersindustrie goed in de gaten en speelt zo een belangrijke rol om FEDEMAC en haar leden van relevante informatie te voorzien. Hierbij staat informatievoorziening die verhuizers helpt met efficiënt kostenmanagement en het verminderen van administratieve lasten centraal.

Ellen Troska, FEDEMAC Hoofdkantoor: “Tijdens de intensieve samenwerking van de afgelopen jaren heeft DKV FEDEMAC en haar leden continu op de hoogte gehouden van de veranderingen in de branche. Met name als het gaat om informatievoorziening rondom de wijzigingen in het Europese tollandschap is de samenwerking waardevol gebleken. FEDEMAC is er trots op haar leden de actieve ondersteuning te bieden bij het uitvoeren van haar werkzaamheden door middel van de samenwerking met DKV.”

Gertjan Breij, Managing Director DKV Euro Service Benelux, vult aan: „Deze samenwerking laat wederom zien dat DKV grensoverschrijdend opereert maar met oog voor de specifieke brancheverenigingen. De DKV slogan „You drive, we care.“ is zeker van toepassing op dit internationale partnerschap. Gezien de verwachte veranderingen in het tollandschap blijft de wederzijdse informatiestroom van belang. DKV ziet het ondersteunen van de FEDEMAC leden als haar missie en zal dit blijven toetsen middels de kernwaarden operational excellence, cost management, compliance, continuity en flexibility.

DKV Euro Service

DKV Euro Service is al ruim 80 jaar een van de meest toonaangevende service providers op gebied van wegvervoer en logistiek. Variërend van verzorging onderweg zonder contante betaling bij ruim 60.000 acceptatiepunten van allerlei merken tot aan tol afrekenen en btw-restitutie, biedt DKV tal van diensten met als doel kostenoptimalisatie en effectief fleet management op de Europese wegen. DKV behoort tot DKV MOBILITY SERVICES Group, die ruim 800 medewerkers heeft en in 42 landen vertegenwoordigd is. In 2015 behaalde de groep een omzet van 5,8 miljard euro. Momenteel zijn er 2,5 miljoen DKV CARDS en on board units in omloop bij meer dan 120.000 klanten. In 2016 is de DKV Card voor alweer de twaalfde achtereenvolgende keer onderscheiden met het predicaat Beste Merk in de categorie fuel en service cards.