DKV Euro Service: persberichten & nieuws

DKV Euro Service: persberichten & nieuws

26.06.2017 terug persbericht

DKV wint imagoprijs ‘Beste merk 2017

Europa's meest toonaangevende mobiliteits-dienstverlener wint opnieuw in de categorie ‘tankcards’

Duitse transportprofessionals hebben gekozen: Voor de 13e Keer op rij riepen de lezers van ‘lastauto omnibus’, ‘trans aktuell’ en ‘FERNFAHRER’ in de categorie tankcards DKV Euro Service uit tot het beste merk. De feestelijke prijsuitreiking vond plaats op 21 juni 2017 in Slot Ludwigsburg.

„Wij zijn trots op het feit dat wij in onze thuismarkt bij deze belangrijke verkiezingen opnieuw bovenaan zijn geëindigd, zegt DKV Marketingdirecteur Ulrich Wolter. „Wij komen klantgerichtheid niet alleen na via uitstekende service, maar werken ook wat betreft de ontwikkeling van ons assortiment nauw samen met onze klanten. Ik vind het heel bevredigend dat dit door de markt wordt gehonoreerd.“

Er hebben bijna 10.000 lezers gestemd

In totaal deden 9.680 zeer betrokken lezers mee aan deze verkiezing, die met ondersteuning van de keurings- en certificeringsorganisatie DEKRA werd uitgevoerd.De lezers gaven hun oordeel via een vragenlijst bestaande uit 24 categorieën over merken waarvan de producten indruk op hen hadden gemaakt. . De resultaten vormen een betrouwbare graadmeter binnen de industrie.