DKV Euro Service: persberichten & nieuws

DKV Euro Service: persberichten & nieuws

08.01.2018 terug persbericht

DKV Euro Service Benelux viert 30-jarig bestaan

Noordwijkerhout, 8 januari 2018. DKV Euro Service, internationaal al ruim 80 jaar toonaangevend serviceprovider op gebied van wegvervoer en logistiek heeft vandaag in Noordwijkerhout het startsein gegeven voor de festiviteiten rond het 30-jarig jubileum van de Nederlandse vestiging. Vanuit deze Nederlandse vestiging verzorgt DKV haar dienstverlening voor transport- en busbedrijven in de Benelux, Verenigd Koninkrijk en Ierland. Het team verantwoordelijk voor deze regio bestaat uit 40 personen, die diensten verlenen aan meer dan 12.000 bedrijven. DKV Euro Service zal uitgebreid aandacht besteden aan het jubileumjaar. Daarnaast zal het bedrijf in 2018 ook haar Europees inzetbare tolbox (EETS-box) introduceren, de DKV BOX EUROPE.

Tijdens de oprichting in 1988 bestond de dienstverlening van DKV Euro Service met name uit fuel cards en oplossingen voor tolbetalingen in Europa. Anno 2018 is het serviceportfolio van DKV Euro Service sterk uitgebreid, met volautomatische oplossingen voor btw- en accijnsrestituties en online rapportagetools, waaronder DKV COCKPIT en DKV eREPORTING, een uitgebreide analysetool voor 24x7 individuele, actuele informatie over het wagenpark van haar klanten. Het bedrijf ziet een goede relatie met de klant als garantie voor succes. Zo beschikt het team over experts voor verschillende specialistische diensten, zoals btw-teruggave en lokale teams in Belgie, het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

“Wij zijn trots op deze mijlpaal én op de relaties die we de afgelopen jaren hebben opgebouwd. Uit onderzoek dat we ieder jaar door een onafhankelijk marktinstituut laten uitzetten blijkt dat 70,8 procent van onze klanten ons desgevraagd bij anderen aanbevelen. Er zijn klanten die als sinds de oprichting van onze vestiging in Nederland op onze producten en diensten vertrouwen”, aldus Gertjan Breij, managing director van de vestiging in de Benelux.

“Wij zijn een van de bedrijven die al 30 jaar op de dienstverlening van DKV vertrouwen,” vertelt Dennis Jesterhoudt, Group Controller bij Wolter Koops, internationaal dienstverlener in de branche van geconditioneerd transport & logistiek. “Belangrijk voor ons is het grote netwerk van DKV in Europa en het simpele feit dat alle oplossingen, waaronder de tolboxen, vlekkeloos werken. Het team van DKV is echt op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de transportsector, wat de afwikkeling bij vragen versnelt.“