DKV Euro Service: persberichten & nieuws

DKV Euro Service: persberichten & nieuws

04.07.2018 terug

DKV Euro Service Benelux trots op haar prestaties tijdens Alpe d’HuZes 2018 We Cycle, We Care. We Walk, We Care.

DKV Euro Service Benelux heeft dit jaar, naast de jaarlijkse ondersteuning van Alpe d’Huzes Team Logistiek, met twee teams actief deelgenomen aan de Alpe d’HuZes. Na maanden van trainen heeft het team DKV Benelux afgelopen donderdag 7 juni (hard)lopend en fietsend meerdere malen de Alpe d’Huez bedwongen. In totaal heeft deze laatste editie van Alpe d’HuZes 2018 een fantastisch voorlopig eindbedrag van 11,2 miljoen euro opgeleverd.

Alpe d’HuZes is een actie waarbij deelnemers hardlopend, wandelend of fietsend onder het motto ’opgeven is geen optie’ op een dag tot maximaal zes keer de legendarische Alpe d’Huez beklimmen om zo veel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker. DKV heeft voor deze stichting en deze actie gekozen omdat binnen DKV bijna iedereen de tragiek van deze ziekte zelf heeft ervaren, soms van een afstand, vaak van dichtbij.

Gertjan Breij, managing director DKV Euro Service Benelux: “DKV Euro Service Benelux bestaat dit jaar 30 jaar en wij wilden dit bijzondere moment delen met de samenleving om ons heen. Wij vinden dat we, om verschil te maken, verder moeten kijken dan alleen de transportsector. Wij willen voor onze klanten een betrouwbare en innovatieve service provider zijn, maar ook bijdragen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarom is dit jaar onze DKV slogan uitgebreid van “You drive, we care” naar “We walk, we care” en “We cycle, we care”.”

Greta Lammerse, een van medewerksters van DKV die afgelopen week hebben deelgenomen aan de Alpe d’Huzes 2018: “Het was een bijzondere ervaring, die wij altijd met ons mee zullen dragen. Wij zijn trots dat wij alle financiële en persoonlijke doelstellingen ruimschoots gehaald hebben. Dit was niet mogelijk zonder alle sponsoren en onze collega’s die tijdens onze afwezigheid het fort bewaakt hebben, waarvoor grote dank.”

Doneren aan onze teams is nog steeds mogelijk: https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/sponsor-team?ri=2253