DKV Euro Service: persberichten & nieuws

DKV Euro Service: persberichten & nieuws

28.09.2018 terug persbericht

IAA bedrijfswagenbeurs 2018: DKV en TomTom presenteren DKV ECO BUNDLE

Besparingen tot 15 procent mogelijk

DKV Euro Service gaat samenwerken met fabrikant van navigatieapparatuur TomTom (TOM2). Dit kondigde TomTom aan op zijn persconferentie bij aanvang van IAA Nutzfahrzeuge 2018. De expertise van TomTom op gebied van autokaarten, navigatie, verkeer en trajectcontrole alsmede de ervaring van DKV met het leveren van verzorging onderweg vormen de basis voor het app-gebaseerde produktpakket DKV ECO BUNDLE, dat naar verwachting in 2019 voor TomTom Bridge-toestellen beschikbaar komt.

Het resultaat is een combinatie van de apps DKV ECO DRIVING en DKV REFUEL PLANNING, samengebracht in het DKV BONIFICATION systeem. DKV ECO DRIVING werkt op basis van telematicagegevens waarmee chauffeurs geholpen worden een efficiëntere rijstijl te ontwikkelen. DKV REFUEL PLANNING leidt truckers via de kortste en gunstigste route naar het voordeligste tankstation. “Ik ben ervan overtuigd dat onze samenwerking een goede start biedt voor het brengen van synergie op gebied van digitale oplossingen en om truckers te helpen profiteren van een efficiëntere rijstijl,” zegt Dr. Hendrik Rosenboom, Chief Digital Officer en Managing Director van het DKV

MOBILITY SERVICES BUSINESS CENTER. “Onze kennis op gebied van Europabrede verzorging onderweg samen met de expertise van TomTom op het terrein van navigatie en routebepaling sluiten naadloos op elkaar aan.”