DKV Euro Service: persberichten & nieuws

DKV Euro Service: persberichten & nieuws

20.12.2019 terug persbericht

DKV benoemt Jesper Erichsen tot nieuwe COO

Jarenlange ervaring bij transportorganisaties wereldwijd

DKV Euro Service, een van Europa’s toonaangevende B2B mobility service providers, heeft Jesper Erichsen per 1 januari 2020 benoemd tot Chief Operating Officer (COO). Het betreft een nieuw gecreëerde functie. Erichsen is binnen het managementteam verantwoordelijk voor Operations, IT en het Project Management Office. Hij rapporteert aan Peter Meier, Chief Financial Officer (CFO) van DKV.

"Met Jesper Erichsen als COO hebben we een absolute topmanager aangetrokken,” zegt CEO Marco van Kalleveen. “Als gerenommeerd expert binnen de vervoerssector zal hij ons helpen onze ambitieuze groeidoelstellingen te verwezenlijken."

De Deen Jesper Erichsen was laatst werkzaam als CIO Advisor bij Belron International, ‘s werelds grootste groep op gebied van glasreparatie en -vervanging. Voordien was Erichsen CIO bij LeasePlan. Daarvoor bekleedde hij de functie van CIO bij TNT Express en bij DSV, opnieuw een transport- en logistieke onderneming, waar hij werkte aan systeemintegratie als gevolg van de snelle groei van DSV vanwege overname. Verder heeft hij als CIO senior managementfuncties vervuld bij Arla Foods, een mondiaal opererende zuivelonderneming gevestigd in Denemarken. Hij is ook managementconsultant bij Deloitte geweest.