DKV Euro Service: persberichten & nieuws

DKV Euro Service: persberichten & nieuws

10.03.2021 terug persbericht

DKV breidt servicenetwerk Tsjechië uit

Service provider DKV Mobility breidt zijn samenwerking met oliemaatschappij Benzina in Tsjechië uit. Vanaf nu hebben klanten van DKV toegang tot nog eens 200 Benzina merkstations, en daarmee tot het hele netwerk van Benzina in Tsjechië.

“We werken al jaren met veel succes met Benzina samen. Bij onze klanten is het Benzina netwerk heel populair dankzij de hoge kwaliteit en de ruime brandstofkeus,” zegt Sven Mehringer van DKV. “Ik ben erg blij dat het ons gelukt is de acceptatie van onze DKV Card met nog eens 200 stations te hebben kunnen uitbreiden. Hierdoor zijn we nu voor het hele netwerk van Benzina dekkend.” Bij Benzina stations kunt u behalve conventionele brandstof ook alternatieven als CNG en LPG cashfree met de DKV Card afrekenen. Het verzorgingsaanbod is daarmee niet beperkt tot alleen vrachtverkeer; ook ondernemingen met wagenparken met personenauto’s kunnen er terecht.

Momenteel wordt de DKV Card aan ruim 63.000 Europese tankstations geaccepteerd. In Tsjechië kan de DKV Card bij 1.350 stations worden gebruikt. De coördinaten en andere nuttige gegevens van deze stations zijn te vinden met de online stationzoeker op de DKV website, de routeplanner in DKV MAPS of de DKV APP voor Android, IOS en Windows smartphones.