DKV Euro Service: Download-Center

DKV Euro Service: Download-Center

Hier vindt u een keuze aan persmateriaal als download. Mocht u meer informatie over DKV Euro Service nodig hebben, neemt u dan a.u.b. contact op met ons perscontact .

DKV Pressekontakt

Ons logo: eenduidig DKV

Ons logo staat al bij eerste oogopslag voor wat wij zijn. Wij kunnen vertegenwoordigers van de pers ondersteunen bij het opstellen van hun teksten of bijdragen.

Met ons DKV-logo verbetert u het visuele aspect van uw informatie en voorkomt u automatisch verwarring. Maar natuurlijk alleen als u gebruik maakt van ons originele logo, zoals dat onder de merkbescherming valt.

Dit logo mag worden gebruikt in iedere gewenste grootte, maar alleen in de voorgeschreven vorm en met gebruikmaking van de vastgestelde bedrijfskleuren. Ook de hoogte-/breedteverhouding moet beslist worden gehandhaafd. Alleen dan is eenduidig sprake van ons beeldmerk zoals onze klanten dat kennen, en wel als volgt:

DKV-logo voor gebruik op een witte ondergrond


Normale druk (4c) eps
Speciale kleurendruk (Pantone) eps
Web gif , 72 dpi

DKV-logo voor gebruik op een gekleurde achtergrond (beeldmotief en effen kleur)


Normale druk (4c) eps
Speciale kleurendruk (Pantone) eps
Web gif 72 dpi

Het DKV-logo mag niet worden gebruikt voor commerciële doeleinden. Als u ons logo afdrukt in een tijdschrift of andere vorm van drukwerk verzoeken we u ons een bewijsexemplaar toe te zenden.

Onze huiskleuren

Onze huiskleuren staan eenduidig voor DKV; iets wat niet alleen onze klanten signaleren. Als u gebruik wilt maken van onze kleuren verzoeken we u de vastgestelde speciale kleuren te gebruiken.

Onze huiskleuren zijn:

CMYK:

Als u nog wensen of vragen heeft kunt u zich richten tot onze Contactpersoon voor Persdoeleinden .

Kort en goed - informatie over DKV

Hier kunt u snel en simpel de voornaamste feiten te weten komen:

DKV Card: Cijfers, Data, Feiten (PDF)

DKV Holiday Calender 2021 (PDF)