DKV CARD personenwagens

DKV CARD personenwagens

  De DKV CARD personenwagenparken betekent voor u betrouwbare, intelligente oplossingen van de hoogste kwaliteit waarmee u voordelig kunt tanken en mobiel kunt blijven, en waarmee u zich efficiënt op uw kernactiviteiten kunt blijven richten. En bovendien zonder minimum aankoop- of acceptatieomvang of jaarbijdrage.

  PKW Fuhrpark Tankkarte

  Uw voordelen als DKV klant

  Tanken, waar dan ook
  U bespaart tijd en geld omdat u toegang heeft tot het grootste toeleveringsnetwerk binnen de transportsector. Met meer dan 100.000 acceptatiepunten in ruim 42 landen.

  Prijsvoordeel bemachtigen
  U profiteert niet alleen van aantrekkelijke kortingen, maar ook van doorlopende toegang tot voordelige brandstof binnen een netwerk van meer dan 6.500 low-budget tankstations.

  ÉÉN kaart – vele voordelen
  Met uw DKV CARD kunt u ook kosten afrekenen voor bijvoorbeeld parkeergarages en andere parkeerfaciliteiten; u kunt betalen binnen een servicenetwerk van ca. 13.000 wasstraten voor auto’s en bestelwagens en een grote diversiteit aan tolheffingen afrekenen.

  Snel en simpel tankkaartmanagement
  In ons inlogdomein heeft u dankzij de uitgebreide analysetools op elk gewenst tijdstip een transparant overzicht van al uw transacties. Ook kunt u er zonder enig probleem kaarten bijbestellen of blokkeren, aanschaflimieten instellen en nog veel meer zaken regelen.

  Ook elektriciteit
  Als mobiliteitspartner voor onze klanten met elektrische auto’s bieden we “modulaire” oplossingen-op-maat die in alle behoeften van een elektrisch wagenpark voorzien.

  Professioneel advies
  Als klant profiteert u via uw vaste DKV contactpersoon van alle voordelen van ‘best-in-class’ advies van DKV voor uw tank- en service cards: altijd eerlijk, persoonlijk en bovendien kosteloos.

  Nog meer pluspunten voor u

  • Geen aankoopminimum – geen minimumomvang wagenpark – geen acceptatiebijdrage
  • Veiligheid gegarandeerd – pincodebeveiliging en online autorisatie
  • Grote diversiteit aan kosteloze online services
  • Tanken EN opladen – Met de DKV CARD +CHARGE kunt u behalve tanken ook elektrische voertuigen opladen bij zo’n 10.000 openbare laadpunten
  • Btw-restitutie ook voor klanten met wagenparken met personenauto’s
  • 24/7 bereikbaar – speciaal bij nood en pech

  Nog vragen? Vraag ons u terug te bellen!