26.01.2017 zpět Tisková zpráva

Tankujte s DKV na hranicích s Německem

Společnost DKV Euro Service, přední poskytovatel služeb pro dopravce, rozšiřuje akceptační sít tankovacích karet DKV o čerpací stanice Free 1 GAS společnosti TOP TANK s.r.o. umístěné na atraktivních místech podél česko-německé hranice. Zákazníci DKV získají možnost tankování v blízkosti hraničních přechodů za výhodné ceny.

„Předností čerpacích stanic Free 1 GAS je jejich výborná strategická poloha a zároveň velice příznivá cena pro zákazníky DKV. Její výše nebude odvozena od stojanové ceny, ale bude jednotná v celé síti a zároveň bude takřka kopírovat cenovou hladinu u nejlevnějšího českého řetězce. Cena se bude měnit v týdenních intervalech a zájemci ji najdou po přihlášení na stránkách DKV,“ vysvětluje Ondřej Pavlík, výkonný ředitel české a slovenské pobočky společnosti DKV Euro Service. „Dopravce tak může ušetřit až 3 koruny ve srovnání s průměrnou cenou v Německu,“ upřesňuje O. Pavlík.

DKV rozšířením sítě reaguje na stále rostoucí poptávku po ekonomicky výhodném tankování při zachování kvality paliva. „Podle našich údajů dochází k postupnému přechodu zákazníků od prémiových značek k lokálním řetězcům a ekonomicky výhodným čerpacím stanicím. Je to dáno především rostoucí důvěrou v kvalitu pohonných hmot, která se zvýšila díky průběžným kontrolám České obchodní inspekce,“ doplňuje O. Pavlík.

Čerpací stanice Free 1 GAS společnosti TOP TANK s.r.o., u nichž přijímají karty DKV CARD, se nacházejí v Rozvadově, Kraslicích, Horní Folmavě, Lískové, Svatém Kříži, Pamferově Huti a Křimově. Bližší údaje o poloze a další užitečné informace jsou dostupné ve vyhledávači čerpacích stanic a plánovači tras v rámci DKV MAPS na stránkách společnosti a v aplikaci DKV APP pro chytré telefony s operačními systémy iOS, Android či Windows Phone.