28.04.2017 zpět Tisková zpráva

Q1 TOP SERVICE 2017: DKV je nejvíce zákaznicky orientovaný poskytovatel služeb v kategorii Doprava a logistika

Poskytovatel služeb v oblasti mobility obsadil 7. místo v soutěži TOP SERVICE a je oborovým vítězem v kategorii Doprava a logistika.

DKV Euro Service se i nadále řadí mezi německé společnosti s nejlepšími službami pro zákazníky. Při druhé účasti v mezioborové soutěži TOP SERVICE, kterou pořádá německý ekonomický deník Handelsblatt ve spolupráci s dalšími partnery, obsadil poskytovatel služeb v oblasti mobility sedmé místo. Společnost DKV si tak v porovnání s předchozím rokem polepšila o dvě místa a navíc byla vyhlášena oborovým vítězem v kategorii Doprava a logistika. Celkem se do soutěže přihlásilo 150 renomovaných společností z celého Německa. Nezávislá porota, tvořená odborníky z oblasti ekonomiky a vědy, udělila společnosti DKV nejlepší známky za dobrý zákaznický servis a trvale vysokou kvalitu služeb. Úroveň orientace zúčastněných společností na zákazníky byla zjišťována mimo jiné dotazováním náhodně vybraných zákazníků. Prestižní ocenění převzali v rámci galavečera, který se uskutečnil 27. dubna v Pulheimu, marketingový ředitel Ulrich Wolter a Katrin Kleinová, vedoucí zákaznického servisu pro Německo, Rakousko a Švýcarsko.

„Jsme velmi hrdí na to, že jsme se v žebříčku dokázali v porovnání s uplynulým rokem zlepšit a navíc jsme se v letošním roce stali oborovým vítězem. Je to vynikající výsledek, především s přihlédnutím k silné konkurenci renomovaných účastníků,“ říká Katrin Kleinová. Katrin Kleinová vidí příčinu úspěchu mimo jiné v ještě konkrétnějším zaměření na zákazníky. „Po restrukturalizaci oddělení dokážeme nyní ještě lépe vycházet vstříc individuálním požadavkům a potřebám zákazníků. Rozhodující pro výsledek je však nakonec velkolepý tým, jehož ambicí je každý den vyvolávat v našich zákaznících nadšení poskytováním nejlepších zákaznických služeb,“ dodává.

Marketingový ředitel společnosti DKV Ulrich Wolter k tomu doplňuje: „Téma ‚hlasu zákazníka‘ má u nás nejvyšší prioritu a je důsledně zohledňováno ve všech oblastech. To znamená, že nejen velmi přesně sledujeme, jak optimalizujeme body, v nichž dochází ke kontaktu zákazníka s naší společností, ale také zákazníka zapojujeme do všech fází životního cyklu našich produktů.“ To platí například i pro DKV BOX EUROPE, s nímž DKV hodlá jako první poskytovatel nabídnout vyúčtování mýtného pro celou Evropu.