26.06.2017 z powrotem Informacja prasowa

DKV zwycięzcą prestiżowej nagrody „Najlepsza marka 2017”

Wiodący europejski dostawca usług zapewniających mobilność po raz kolejny wygrał w kategorii Karty paliwowe

Niemieccy specjaliści ds. pojazdów użytkowych zdecydowali: czytelnicy czasopism lastauto omnibus, trans aktuell oraz FERNFAHRER po raz 13. z rzędu wybrali DKV EURO SERVICE na najlepszą markę w kategorii Karty paliwowe. Uroczyste wręczenie nagród odbyło się 21 czerwca 2017 roku w pałacu Ludwigsburg.

„Jesteśmy dumni, że ponownie udało się nam zwyciężyć w tym ważnym konkursie na naszym rodzimym rynku” – mówi Ulrich Wolter, dyrektor marketingu w firmie DKV. „Dbamy o bliski kontakt z klientami, nie tylko świadcząc doskonałej jakości usługi, lecz również współpracując z nimi w celu udoskonalenia naszej oferty. I cieszy nas, że jest to doceniane przez rynek”.

Blisko 10 000 głosów

W głosowaniu zorganizowanym przy współpracy ze stowarzyszeniem rzeczoznawców DEKRA uczestniczyło łącznie 9680 czytelników, którzy bardzo dobrze znają branżę. W 24 kategoriach głosowali na marki, których produkty ich przekonały. Wyniki są niezawodnym wyznacznikiem uwzględnianym przez osoby podejmujące decyzje w przedsiębiorstwach.