DKV EURO SERVICE: Pliki do pobrania

DKV Euro Service: Pliki do pobrania

W tym miejscu można pobrać wybrane materiały prasowe. W przypadku jakichkolwiek pytań dotyczących DKV Euro Service prosimy o kontakt z naszym działem prasowym.

DKV Pressekontakt

Nasze logo

Logo DKV, poprzez swoją prostotę i wyrazistość, obrazuje charakter naszej firmy. Chcemy być zawsze blisko klienta i proponować mu najbardziej skuteczne, a jednocześnie najprostsze rozwiązania. Jesteśmy otwarci na współpracę z prasą i dbamy o wysoką wartość merytoryczną publikowanych przez nas materiałów.

Wszystkich zainteresowanych publikacją oryginalnego logo DKV, uprzejmie prosimy o korzystanie z zawartych poniżej instrukcji graficznych.

Logo może być publikowane w dowolnej wielkości, należy jednak zachować przedstawioną niżej formę oraz barwy firmy. Prosimy też o zachowanie identycznego stosunku wysokości do długości. Nasi klienci rozpoznają różnicę!

Logo DKV do publikacji na białym tle

Wydruk normalny (4c) eps
Wydruk ze specjalnymi kolorami (Pantone) eps
Do internetu gif, 72 dpi

Logo DKV do publikacji na kolorowym tle (motywy zdjęć i powierzchni)

Wydruk normalny (4c) eps
Wydruk ze specjalnymi kolorami (Pantone) eps
Do internetu gif, 72 dpi

Logo DKV nie wolno używać w celach komercyjnych. Jeśli drukujesz nasze logo w prasie lub w innych materiałach, będziemy wdzięczni za przysłanie nam jednego egzemplarza.

Kolory firmowe

Od lat to właśnie dzięki wyrazistym kolorom firmowym, DKV rozpoznawany jest na terenie całej Europy. Jeśli jesteś zainteresowany wydrukiem materiałów w oparciu o barwy DKV, skorzystaj z podanych niżej oznaczeń.

Barwy naszej firmy:

CMYK:

Jeśli masz pytania, skontaktuj się z nami:

Biuro Prasowe DKV Polska
Barbara Ryttel
e-mail: barbara.ryttel@firstpr.pl
tel. 022 54 28 258, 0 500 151 193

DKV w pigułce

Zapraszamy do lektury podstawowych informacji o naszej firmie: historia rozwoju, profil działalności i najważniejsze cechy naszej oferty!

DKV CARD: Liczby, Dane, Fakty (PDF)