Close

Btw calculator

Btw-restitutie online berekenen*

Controleer hier met onze rekentool vrijblijvend hoe hoog het bedrag van uw btw-restitutie is. Voer gewoon uw in het buitenland aangerekende tol- en tankkosten in en de btw-calculator berekent uw mogelijke restitutiebedragen per land. Indien u het totaalbedrag van alle restitutiebedragen te zien wilt krijgen, dan kunt u de kosten ook geaccumuleerd bekijken.Heeft u nog vragen?

Contacteer ons!

* De btw-calculator dient voor het vaststellen van de mogelijke btw-restitutie, die u van het betreffende serviceland kunt ontvangen. Deze calculator is een vrijblijvend rekentool. DKV Euro Service biedt geen garantie voor de nauwkeurigheid of correctheid van de gegevens. Door DKV aan te rekenen kosten zijn hier evenmin reeds opgenomen.

** Het begrip „serviceland“ beschrijft landen waarin u geen zetel van uw firma heeft en waar u goederen en dienstverleningen van DKV Euro Service heeft aangekocht, ongeacht of u daar voor omzetbelasting geregistreerd bent of niet. Gelieve er rekening mee te houden dat op grond van nationale btw-regelingen sommige servicelanden kunnen zijn uitgesloten van btw.