Close

Kalkulatorjem davka na dodano vrednost

Spletni izračun za vračilo davka na dodano vrednost*

Z našim kalkulatorjem lahko neobvezujoče izračunate, kako visok bo znesek pri vračilu davka na dodano vrednost. Preprosto vnesite stroške za cestnino in gorivo v tujini, kalkulator davka na dodano vrednost pa bo izračunal vse možne zneske vračila za določeno državo. Če želite dobiti skupni znesek vseh posameznih vračil, je na voljo tudi možnost zbirnega izračuna stroškov.Imate še kakšna vprašanja?

Obrnite se na nas!

* Kalkulator davka na dodano vrednost je namenjen izračunu možnih vračil davka na dodano vrednost, ki jih lahko prejmete od države storitve. Ta kalkulator je neobvezujoče orodje za izračune. DKV Euro Service ne prevzema odgovornosti za točnost ali pravilnost podatkov. Izračun ne obsega plačil, ki jih je še treba poravnati pri DKV.

** Pojem „država storitve“ se nanaša na države, kjer nimate sedeža podjetja ter kjer ste pridobili izdelke in storitve od DKV Euro Service, ne glede, ali ste v tej državi zavezanec za davek na dodano vrednost ali ne. Upoštevajte, da zaradi specifičnih nacionalnih predpisov glede DDV posamezne države storitve morda ne zaračunavajo DDV.